Відповідне рішення “Про звернення Канівської міської ради до Кабінету Міністрів України” було ухвалено в ході останнього засідання сесії. Повідомляють у пресслужбі міськради.


Відповідним документом депутати Канівської міськоїради схвалили та направили звернення Канівської міської ради до Кабінету Міністрів України, щодо скасування Постанови НКРЕКП від 24.12.2019 року №3048 «Про встановлення тарифу на послуги розподілу природного газу для ПАТ «Черкасигаз» згідно з додатком до рішення.

“Ми, депутати Канівської міської ради, звертаємось до вас із проханням ініціювати процедуру скасування Постанови НКРЕКП від 24.12.2019 №3048 «Про встановлення тарифу на послуги розподілу природного газу для ПАТ «Черкасигаз».

У нашому місті більшість газорозподільчих мереж збудовані за рахунок абонентів та потім були передані на балансове утримання Канівському відділенню експлуатації газового господарства ПАТ «Черкасигаз». З моменту передачі належного утримання та ремонтів не проводилось. Громада міста обурена затвердженою оплатою за розподіл природного газу.

Також вимагаємо надати чітку відповідь, за якими критеріями та відсотковим співвідношенням нараховувалась оплата за розподіл природного газу, оскільки місцеве Канівське відділення експлуатації газового господарства ПАТ «Черкасигаз» конкретних відповідей на звернення громадян не надає”, йдеться у тексті звернення до Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля.