Міський голова Канева у розпорядженні визначив низку заходів для убезпечення відпочинку дітей та підлітків на пристані «Авто-ріки». Про це повідомляє «Kanos» із посиланням на опубліковані розпорядження Канівського міського голови.

Відповідно до розпорядження Ігоря Ренькаса «Про організацію безпечного перебування дітей та молоді в місті під час літніх канікул», із метою попередження надзвичайних ситуацій на комунальному підприємстві «Авто-ріка» встановити камери відеоспостереження  для цілодобового огляду споруди приплаву.

Окрім цього працівники канівського відділення поліції будуть періодично здійснювати заходи щодо заборони купання із споруди приплаву, а спеціалісти відділу екології в денний період будуть здійснювати рейди на території комплексу «Авто-Ріка» з метою недопущення купання дітей та молоді зі споруди приплаву. Аналогічні рейди будуть здійснювати і члени громадських формувань із охорони громадського порядку у вечірній час, вихідні та святкові дні.

Нагадаємо, 14-річна дівчина загинула під час стрибків у воду з пристані. Трагедія сталася 3 серпня 2017 року. Комплекс “Авто-ріка” став улюбленим місцем для екстремального купання. Відпочивальники стрибають у воду або з пристані, або з даху, що її накриває, і навіть після трагедії підлітки не припинили своєї смертельної розваги.