Одну із серій дитячого краєзнавчого серіалу “Моя країна — Україна” присвятили озеру Пісочне.

Про це інформують на сторінці туристичної компанії “Ozera” у “Facebook”, – пише Волинь online.

Мультсеріал включає 26 серій, тривалість кожної три хвилини. Виробництво серіалу тривало протягом чотирьох років, а на підготовку кожної серії витрачалось приблизно 4-5 місяців. За рік автори намагались випустити чотири серії, тож часто доводилось їх готувати паралельно.

“Досить цікаво і незвично, що мультфільм створено у пластиліновій техніці”, — зазначають автори мультфільму.

Головні герої — відомий казкар родом із Черкащини Сашко Лірник (його справжній тезка є автором серіалу) та його Кіт. Кожна серія — це нова мандрівка, у якій розповідається історія або легенда українського міста чи села.

Ми вже розповідали, що про озеро Світязь знімали кінофільми, але сьогодні мова піде про інше озеро – Пісочне, адже саме йому присвячена одна з серій дитячого мультсеріалу. 😊Дитячий краєзнавчий серіал "Моя країна – Україна" (прем'єра відбулась у 2010 році), включає 26 серій, тривалість кожної 3 хвилини. Виробництво серіалу тривало протягом 4 років, на підготовку кожної серії витрачалось приблизно 4 – 5 місяці. За рік автори намагались випустити 4 серії, тож часто доводилось їх готувати паралельно. 🙂Досить цікаво і незвично, що мультфільм створено у пластиліновій техніці! ☺️Головні герої – відомий казкар Сашко Лірник (його справжній тезка є автором серіалу) та його Кіт, що подорожують нашою славною Україною. 🇺🇦Кожна серія – це нова мандрівка, у якій розповідається історія або легенда українського міста чи села.✨А зараз, пропонуємо Вам переглянути легенду про підводний замок на дні озера Пісочне у сучасній інтерпретації. 😀👌#ozera_shatsk 💗

Geplaatst door OZERA op Zondag 15 september 2019