Учора і сьогодні на в’їзді в Черкаси утворюбються кількакілометрові затори. Про це на своїй сторінці у “Фейсбук” написав черкаський журналіст Валерій Макєєв.

За його словами, рівень безладу на дорогах – червоний.

blank

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Безпечне місто” – це не просто купівля відеокамер, а робота поліції, яка на разі бездіє”, – Леонід Даценко

“Не можна “сам на сам” з адмініструванням руху (у подібних ситуаціях) залишати працівників Служби автомобільних доріг. Учора і сьогодні – це щось неймовірне. Учора після грози корок був від руськополянського КП до літака. Сьогодні з боку Сміли, водії на свій розсуд вибудовувались у “чотири вигадані ними ж смуги дорожнього руху”, щоб потім “втиснутись” у запропонованій “фінішній стометрівці” в одну полосу. Дивуюсь – як там ще “не закоркувалось” остаточно це безглуздя. Бачив, як регулюють рух на таких ділянках ремонту у Європі. Коротко – нічого спільного”, – написав він.

blank

Такий затор міг виникнути через ремонт дорожнього покриття в цьому районі. 11 липня там почали влаштовувати вирівнюючий нижній шар асфальтобетонного покриття на виїзді з Черкас у напрямку Сміли.