Кол-центр ПАТ «Черкасиобленерго» цілодобово обслуговує споживачів електричної енергії, здійснює обробку звернень та інформування за допомогою різних каналів зв’язку. У пікові навантаження один оператор спеціалізованого підрозділу може прийняти понад півтисячі дзвінків від абонентів.

У якому режимі нині працює персонал кол-центру, які нові сервіси запроваджено на період воєнного стану, розповідають спеціалісти цього підрозділу.

blankЗа словами начальниці кол-центру ПАТ «Черкасиобленерго» Альони Кущової підрозділ постійно дбає про підвищення якості інформаційного обслуговування споживачів з питань розподілу електричної енергії, реалізації принципів відкритості та орієнтації на клієнта, вдосконалення взаємовідносин між Товариством та споживачами електричної енергії.

blank– На екрані кол-центру відображається статистична інформація, пов’язана з голосовим меню. Коли споживач телефонує до кол-центру, до нього звертається автовідповідач, який пропонує натиснути кнопку, що відповідає запиту звернення абонента. Наприклад, при загрозі вашому життю, натисніть «один», при аварійному знеструмленні, натисніть «два». Якщо абонент не натиснув жодну з цифр, він потрапляє в іншу чергу, яка має інший пріоритет. Нині триває період передачі показів лічильника, є черга на лінії, всі оператори працюють,- наголосила Альона Кущова.

blankЗ яких питань оператори кол-центру приймають повідомлення, розповіла інженерка кол-центру ПАТ «Черкасиобленерго» Ілона Бондаренко.

blank– Оператори кол-центру приймають повідомлення і надають інформацію щодо питань показників приладів обліку електричної енергії, порушень електропостачання, порушень в роботі приладів обліку електроенергії, аварій та нещасних випадків в мережах ПАТ «Черкасиобленерго», обривів ліній електропередач у місцях їх прокладання, проведення заходів безпеки громадян до прибуття працівників Товариства для ліквідації аварій, несанкціонованих підключень до мереж ПАТ «Черкасиобленерго», тобто крадіжок електричної енергії, неправомірних дій персоналу Товариства під час виконання робіт або у ході взаємодії зі споживачами електроенергії, а також низки інших питань, пов’язаних із роботою енергетичного обладнання, надання послуг, взаємовідносин з працівниками Товариства,- зазначила Ілона Бондаренко.

blankНайбільше звернень від споживачів відбувається у період передачі показів, а також під час виникнення аварійних ситуацій в електромережах Товариства.

blank– В таких випадках можливі затримки у відповіді операторів. Втім у цих умовах кол-центр працює у посиленому режимі, на лінії виводяться майже усі працівники кол-центру, як в стаціонарному режимі, так і у віддаленому. В такі дні кожен працівник приймає більше 500 дзвінків. Для порівняння, у звичайному режимі роботи оператор приймає в середньому близько 200 дзвінків за зміну. Наше Товариство робить усе можливе для ефективного обслуговування споживачів та швидкого реагування на звернення,- відзначила операторка кол-центру ПАТ «Черкасиобленерго» Леся Піскун.

blankНагадаємо, що у ПАТ «Черкасиобленерго» також діють електронні сервіси.

blank– За допомогою електронних сервісів споживач має можливість швидко, зручно, без очікування на лінії передавати покази електролічильника, надсилати повідомлення оператору та переглядати інформацію щодо аварійних, планових та позапланових відключень електроенергії,- наголосила операторка кол-центру ПАТ «Черкасиобленерго» Вікторія Рясик.

blank Електронні сервіси, такі як паблік-акаунт у Viber та чат-бот у Telegram постійно вдосконалюються та оптимізуються.

blank– Також працює швидка форма передачі показів на сайті Товариства. На офіційному сайті функціонують кабінети побутового і юридичного споживача та кабінет з приєднання. Нещодавно введено в роботу кабінет з тимчасового приєднання споживача, який запроваджено на час воєнного стану в країні. З роботою та перевагами цих сервісів ви можете детально ознайомитися на сайті ПАТ «Черкасиобленерго»,- розповіла операторка кол-центру ПАТ «Черкасиобленерго» Олеся Герасименко.

blank Персонал підрозділу наголошує, що кол-центр ПАТ «Черкасиобленерго» продовжує роботу у штатному режимі та завжди радий допомогти споживачам у вирішенні важливих питань за багатоканальними номерами телефонів (0472) 33-87-87, (093) 170-40-57, (050) 434-87-87, (067) 690-48-48, 0800-501-328.

Дізнавайтеся актуальні новини на нашому сайті, на Facebook-сторінці та у Telegram-каналі ПАТ «Черкасиобленерго».