КП «Дирекція парків» розчищає та приводить до ладу Соборний парк, який нещодавно було через суд повернуто громаді. Про це інформують у пресслужбі комунального підприємства.

За десятиліття перебування поза віданням міста, парк заріс хащами, був занедбаний та засмічений. Подекуди висота трави сягала людського зросту , а деякі куточки парку стали непрохідними через чагарники та купи сміття. Тож для прибирання знадобилось багато робочих рук та зусиль.

«Підприємство приступило до розчистки та приведення в порядок парку Соборного, прибрали хащі, сухостої, дерева, які впали через негоду. Працюємо наполегливо. Думаю, що десь до середи приведемо парк повністю у належний стан. Мені здається, останній раз так парк оживав дуже давно. Намагаємося робити все можливе для громади, попри такі складні часи», – наголосив директор КП «Дирекція парків» Геннадій Шевченко.

blank

Вже зараз доріжками парку під ошатними кронами дерев-велетнів приємно, і головне – безпечно прогулюватись. Ожили і клумби, поповнившись красивими декоративними рослинами та квітами.

Зараз комунальники активно ремонтують лавочки, приводять до ладу дитячий майданчик, продовжують розчистку від порослі та сухостоїв.

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank