Черкащан запрошують узяти участь у цікавій тереневій грі.

Прагнеш пригод та яскравих вражень? Відвідай теренову гру «СіЧ: сила і честь імені братів Чучупак», яка відбуватиметься 3-6 жовтня у Холодному Яру, на Черкащині!

Що означає оте дивне слово «ТЕРЕНІВКА»?

Теренівки або теренові ігри – це командні ігри, які проходять на певній території (здебільшого на місцях, де відбувались знакові історичні події)  і вимагають заздалегідь докладного планування.

Теренові ігри сповнені духом пригодництва, вони мотивують учасників бути ініціативними, пробуджують почуття командності й відповідальності.

У чому полягає суть теренової гри?

Усі учасники гри діляться на дві сотні, на чолі яких стоїть сотенний. Основна мета – забрати прапор супротивника і зберегти свій до завершення гри. Прапор – головна цінність сотні, втрата якого означає програш в грі. Щоб забрати прапор, необхідно подолати цілу сотню протилежної команди. Для цього у кожного гравця на руці знаходиться символ життя – пов’язка. Зірвати пов’язку означає вбити супротивника.

Навіщо проводити теренові ігри?

Подібні заходи виховують сильну, здорову молодь, допомагають удосконалюватися, здобувати нові знання та вміння, вивчати історію, розвивати себе і тим самим державу.

Що дає участь у теренівці?

Перш за все, теренівки виховують дисципліні духу, поведінки, розуму і думки – вміння сконцентруватися на необхідному, досконало зорієнтуватися і виконати своє завдання, вміння гідно поводити себе в будь-яких ситуаціях!

Друге – це люди. На теренівках ти не просто знайдеш справжніх, щирих друзів, але й навчишся працювати у команді, і це неймовірно круто!

Бажаєш провести незабутні чотири дні серед мальовничої природи, у колі гарних людей та ще й отримати стильну футболку учасника? Тоді реєструйся на теренову гру «СіЧ: сила і честь» за посиланням: http://bit.ly/sich2019.

Участь у грі абсолютно БЕЗКОШТОВНА! Умови участі: 16-28 років, наявність страхового полісу.

Усі деталі про теренову гру тут: https://www.facebook.com/terenivka.sich/

Організатори заходу: Міністерство молоді та спорту України, відділ національно-патріотичного виховання Мінмолодьспорту, Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА, ГО «ВМР «Національний Альянс».