Оглядовий майданчик, що його нещодавно урочисто відкрили у парку Сосновий Бір здалеку гарно виглядає але якщо придивитись з близька це жах. Так вважають містяни, пишуть в спільноті “Черкаси вдень та вночі 2018“.

“В дощ вода не відводиться нікуди і збирається покищо неглибокою калюжкою.

Товсті труби по центру на яких тримається “накриття” – звичайний пофарбований чермет, замість того щоб вони були з нержавійки і не потребували догляду на наступні 300 років, треба буде періодично фарбувати, чистити попередню фарбу ніхто не буде і з часом будуть нагадувати тойже совок пофарбований в 50 шарів…

blank

Перила додумались зробити з нержавійки, якщо придивитись у фото то видно що отвори вирізані не під розмір, і проварена лише одна сторона з чотирьох. Любителям легкої наживи буде не складно пройтись один раз болгаркою по повареній стороні і всі штахетинки повідпадають самі. Я не здивуюсь якщо ці штахетинки почнуть зникати. Квадратна труба з якої зроблені перила дуже тонка, десь 1 – 1.5 міліметри товщиною, болторіз її буде різати нараз, взагалі безшумно.

blank

В деяких місцях здається, зварено, електродами з чермету – там само відгниє з часом.

На смітниках також вже лущиться фарба…” – описують містяни недоліки майданчика, на реконструкцію якого з бюджету витратили понад мільйон.

blank