Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко перерахував заробітну плату за березень на рахунок Черкаської міської інфекційної лікарні. Надійшло 50 тисяч гривень.

“Коментувати безкінечні обговорення моєї премії та заробітної плати наших лікарів у нинішній ситуації не вважаю за доцільне. Ми маємо проблему, яку зараз потрібно спільно вирішувати конкретними рішеннями та вчинками, – написав мер. – Певна річ, як міський голова готовий першим віддати всю свою заробітну плату та премію медичним працівникам Черкаської інфекційної лікарні. Адже саме лікарям і медсестрам зараз чи не найбільше потрібна наша підтримка. І не лише на словах. Дякую вам за роботу!” – повідомив мер у “Фейсбук”.

Нагадаємо, Заступники міського голови Черкас Юрій Ботнар та Ігор Коломоєць, секретар Черкаської міськради Ярослав Нищик, директор департаменту освіти та гуманітарної політики ЧМР Сергій Воронов та директор департаменту соціальної політики Олег Гудзенко вирішили перерахувати свою зарплату за березень для придбання засобів захисту для черкаських лікарень.