Працівники КП «ЧЕЛУАШ» наводять лад у Черкасах. Днями вони очистили внутрішню сторону бордюрів по вулиці Онопрієнка (від технічного училища до вул. Генерала Момота), вулиці Одеській (від вул. Онопрієнка до пішохідного мосту), вулиці Чайковського (від вул. Самійли Кішки до вул. Пастерівської), вулиці Нечуя Левицького (від пр. Махімова до вул. Чайковського та від пр. Макарова до вул. Чайковського). Інформують у пресслужбі Черкаської міської ради.

А за допомогою сучасної техніки комунальники» прибрали прибордюрні частини дороги та саму дорогу по вулицях Героїв Дніпра, Смілянській, Нечуя Левицького та в районі залізничного вокзалу.

blank

Крім того, щоденно прибирають сміття на зупинках громадського транспорту та зелених зонах міста.

blank

«КП «ЧЕЛУАШ» задіяне практично в усіх сферах міста: і в прибиранні, і в асфальтуванні, і в зимовому утриманні, і в літньому утриманні. Задач, які ставить перед нами місто, багато, і ми їх із задоволенням виконуємо», – говорить директор підприємства КП «ЧЕЛУАШ» Олексій Мельник.

«Комунальники Черкас щодня працюють на благо громади. Переконаний, що міська влада має розвивати наші комунальні підприємства. Над цим і працюємо останні декілька років. Вкладання коштів міського бюджету в комунальні підприємства – це запорука формування сильної та потужної громади, яка може самостійно вирішувати свої проблеми», – вважає міський голова Анатолій Бондаренко.

blank