У ніч проти 26 травня у Києві сталася смертельна ДТП. Горе-суддя Макарівського районного суду Олексій Тандир збив на блокпосту військового Нацгвардії Вадима Бондаренка з міста Тальне на Черкащині. Про це ТСН стало відомо з власних джерел.

Хлопець до початку великої війни проходив строкову службу спочатку в Черкасах, потім його відправили до столиці. Незадовго до початку повномасштабного вторгнення Вадим мав повернутися додому, однак після 24 лютого хлопець продовжив службу.

З початком активних бойових дій нацгвардієць хотів піти на передову, однак його залишили нести службу на блокпостах у столиці. Батько хлопця наразі також захищає Україну на Донбасі у лавах ЗСУ.

Про загиблого кажуть, що він був добрим хлопцем і патріотом своєї країни. Вдома у Вадима залишилось троє дітей — двоє всиновлених та рідна дворічна донечка.

Нагадаємо, у Києві на блокпосту в ніч проти 26 травня суддя райсуду Київської області збив насмерть військовослужбовця Нацгвардії. Боєць від отриманих травм загинув на місці. Суддю вже затримали, але він не погоджується проходити тест на алкоголь. Цю експертизу необхідно терміново провести аби можна було визначити тяжкість вчиненого злочину.

Згодом стало відомо, що ДТП за участі судді сталося на Берейстейському проспекті під час дії комендантської години.

Правоохоронці розпочали розслідування справ за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння, якщо вони спричинили смерть потерпілого. Судді загрожує до 10 років ув’язнення.