Відділення НОК України в Черкаській області запрошує дітей до 14 років взяти участь у новому творчому конкурсі.

Цього разу його головний героєм стане офіційний талісман Олімпійських ігор-2020 в Токіо – Miraitowa. Це – персонаж в синьо-білу клітинку.

Олімпіаду, яка мала відбутися в Токіо влітку цього року, через пандемію коронавірусу в світі перенесли на 2021 рік. Проте спортсмени, тренери та весь світ продовжує готуватися до Олімпійських ігор і чекає на їх проведення. Пропонуємо черкащанам долучитися до цього процесу і взяти участь у тематичному конкурсі. За найоригінальніше виконання умов конкурсу – очікують чудові олімпійські призи. Термін проведення конкурсу – до 20 червня 2020 року.

Умови конкурсу такі:

завантажити, роздрукувати та розмалювати малюнок талісмана Олімпіади, вирізати його;

вигадати спортивно-олімпійську історію, в якій був би присутнім цей талісман, описати її кількома словами;

оформити цю історію із підручних матеріалів, спортивного інвентарю тощо вдома та сфотографувати цей епізод;

надіслати одне фото на електронну адресу відділення НОК cherkassy-nok@ukr.net, вказавши ім’я та прізвище учасника, вік та контакти батьків.

Наприклад: якщо ваш талісман Miraitowa обожнює хокей на траві, то буде доречним фото роздрукованого малюнка талісмана в траві із інвентарем для хокею або чимось схожим на цей інвентар; якщо ваш талісман любить настільний теніс, то буде гарною композиція талісмана із ракеткою та м’ячиком тощо.

Усе це має бути зафіксовано на одній фотографії.