У Тіньківському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів відкрили меморіальну дошку пам’яті усіх випускників закладу, які віддали своє життя за свободу України. Повідомили у пресслужбі поліції Черкащини.

На меморіальній дошці зображений загиблий Герой Олег Прудкий, який за покликом серця пішов боронити рідну країну від російської орди, за що віддав найцінніше – своє життя.

На відкритті меморіальної дошки були присутні товариші, рідні бійця, колеги, односельчани, учні та вчителі, а також представники Чигиринської міської громади.

Олег Прудкий – капітан поліції, старший інспектор 4-го відділу з проведення спеціальних операцій (штурмового) управління «КОРД» ГУНП в Черкаській області, загинув 22 травня 2022 року на 35-у році життя під час обстрілу російською армією Запорізької області.

«Олег — один з тих Героїв, якому ми щодня маємо дякувати за ясне сонечко та блакитне небо, за віру в перемогу. Ми пам’ятатимемо його як сміливого бійця, вірного друга та доброго хлопця. Обіцяємо, що вороги за це заплатять»,— сказав Іван Давиденко.