38-річний чоловік надавав своє житло для вживання наркотичних засобів іншим особам. Речові докази вилучено. Слідчі розглядають кримінальне провадження за статтею 317 Кримінального кодексу України. Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Черкаської області.

До поліцейського офіцера громади Михайлівської ОТГ на Драбівщині надійшла інформація про те, що 38-річний житель села Бойківщина незаконно вживає наркотичні речовини. Інформація знайшла своє підтвердження.

Під час перевірки за місцем проживання чоловіка в господарському приміщенні було виявлено саморобний пристрій для вживання наркотиків. Крім цього правоохоронець виявив осіб, які пояснили, що власник надає їм приміщення та сам пристрій для вживання наркотичних речовин.

На місце події негайно викликали слідчо-оперативну групу для документування даного правопорушення.

Все виявлене правоохоронці вилучили для подальшого проведення експертиз.

Наразі Золотоніським районним відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до п’яти років. Тривають слідчі дії.