Ви незабаром здивуєтеся і замилуєтеся, потрапивши на  Катеринопільщину і побачивши на вулицях… пінгвінів. А інтрига досить проста. Так команда Вікнинського НВК , взявши участь в  акції «Зробимо Катеринопільщину кращою», ініційованою Молодіжною спілкою «Молоді Черкащани» при Катеринопільській районній організації ВО «ЧЕРКАЩАНИ», втілює в реальність свій проєкт «Зробимо ЕКО КРОК для покращення села», взявшись, окрім іншого, за  виготовлення сміттєвих контейнерів у вигляді сім’ї пінгвінів – дитина, мама, тато. Креативно, з вигадкою, з любов’ю  і захопленням!

blank

За задумом організаторів, ці вироби мають прищеплювати любов до чистоти не лише в сім’ї, а й у рідному місті чи селі. Спонукати до роздільного сортування сміття. Круто, молодці!

Нагадаємо, що першопрохідцями акцій стала Смілянська молодіжна організація «Молоді Черкащани». Згодом вони передали естафету катеринопільчанам. Тамтешня Молодіжна спілка започаткувала та втілює уже 20 проєктів у рамках акції «Зробимо Катеринопільщину кращою». Усі команди гарно представили свої цікаві проєкти та отримали стартовий капітал у сумі 1000 гривень.

Що думають про це користувачі соцмереж та місцеві жителі?

«Чудова ідея ВО «ЧЕРКАЩАНИ». Хоч на певний час вдалося відволікти дітей від гаджетів”.