До Звенигородського районного відділу поліції надійшло повідомлення  від жителя села Петраківка, Катеринопільської ОТГ, Звенигородського району про те, що в сусідньому домоволодінні відбувається бійка між чоловіками. Негайно на місце події виїхала слідчо-оперативна група. Інформують у пресслужбі нацполіції Черкащини.

Правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження наніс 47-річний житель Маньківського району, який працював на місцевій фабриці охоронцем.

Почалося усе з того, що чоловіки разом випивали, а пізніше між ними виник словесний конфлікт. В результаті один ударами рук наніс тяжкі тілесні ушкодження іншому. 60-річного потерпілого ушпиталили до Катеринопільської центральної районної лікарні.

У скоєному зловмисник зізнався. Правопорушника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України.

Наразі за процесуального керівництва Черкаської прокуратури вирішується питання оголошення про підозру та обрання правопорушнику міри запобіжного заходу. На фігуранта очікує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.