Mozgi Entertainment та творці скаженої франшизи (FILM.UA Group та Prototype Production) презентували кліп на пісню «На щастя», яка стала офіційним саундтреком до триквелу #НайкращоїКомедіїРоку – «Скажене Весілля 3». Як повідомляється на сайті FILM.UA Group, відеокліп уже можна переглянути на YouTube за посиланням, передає Укрінформ.

«Композицію виконав увесь ансамбль зірок шоу-бізнесу, що знялися у триквелі: Потап, Олег Винник, Позитив, Надія Мейхер та Юрій Горбунов, а музичного колориту додав циганський театр «Романс». Як звучатиме пісня в самому фільмі, можна буде дізнатися вже з 25 лютого – саме тоді стартує прокат «Скаженого Весілля 3», яке стане завершальною частиною легендарної франшизи», – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, згідно з сюжетом відеокліпу, в кінотеатрі зібралися Потап, Юрій Горбунов, Позитив, Надія Мейхер та улюблені актори найуспішнішої української комедії, щоб подивитися прем’єру триквелу: запаслись попкорном, зайняли свої місця в залі й… тут розпочалося щось по-справжньому скажене! Кіносеанс перетворився на шалене свято з циганським присмаком. Усіх так захопила атмосфера фільму, що навіть Олега Винника не дочекалися, проте пообіцяли сходити на фільм ще й із ним знову.

Відео знімали у кінотеатрі, не просто, щоб нагадати про вихід фільму у широкий прокат 25 лютого, але й допомогти повернути глядачів усієї країни у кінозали після довгої перерви.

«Основним лейтмотивом кліпу, що, як і фільм, виходить напередодні очікуваної весни, стало заохочення людей до повернення в кінозали. Повернення за справжнім світлим настроєм, за яскравими та теплими емоціями, дарувати які покликане наше «Скажене Весілля 3». Аби цей саундтрек став справжнім хітом, був залучений дійсно винятковий зірковий склад, ще і я там трохи підспівую. Автор пісні Потап, як і завжди, впорався із завданням не на сто, а на двісті відсотків. Сподіваємося, що композиція «На щастя» стане не просто хітом, а новим гімном українських весіль», – зазначив продюсер стрічки Юрій Горбунов.