Вчора жителі Березняків обурювались з приводу того, що автобус Смілянського АТП пропустив два важливих рейси. Людям не було як добратися у своїх справах, довелося далеко йти пішки, мерзнути, лаятись. На нерегулярне автобусне сполучення почали скаржитись і жителі інших сіл.

Сайт Сміла.UA звернувся за коментарем до директора ПрАТ «Смілянське АТП 17128» Петра Даценка. Він повідомив, що сьогодні також рейсовий автобус, той що мав їхати у Березняки на 9.15, не вийшов на рейс. І протягом дня можливі зміни у графіку руху автобусів, може бути відміна інших рейсів у зв’язку з погіршенням годних умов та жахливим станом доріг.

– Так, ми не можемо поїхати на Березняки. А що ж нам робити, якщо вчора в одному з наших автобусів навіть випало заднє скло – така погана дорога була! Дороги жахливі. Снігові брили, ожеледь, потім все це замерзло… Голольод!.Дороги погано посипані… Автобуси заносить. Неможливо проїхати, – обурюється директор Петро Даценко. – Найжахливіша дорога із Малої Яблунівки на Велику. Отам, за школою №15, по вулиці Кармелюка. Це ж танкодром! Вчора ми викликали міську владу – заступника міського голови Богдана Дубовського, секретаря міської ради Юрія Студанса. Ну хай же зроблять щось із тією ділянкою дороги. Ну їздити ж неможливо. Хай вживають якісь заходи. У мене розвернуло два міських автобуси – автобус № 4 і № 5. Через Гречківку також жахливий проїзд.

Директор Смілянського АТП говорить, що такий же жахливий проїзд і у напрямку на Санжариху. Там теж люди постійно скаржаться. Але поки буде такий стан доріг – доведеться терпіти. І підстраховуватись іншим транспортом, поки що не розраховувати на чіткий графік руху стареньких автобусів.