У Христинівці працівник поліції побив автомобіль, який належить його колезі – пенсіонеру МВС. Інцидент стався увечері 30 грудня біля будинку останнього. Причиною стала жінка, через яку в чоловіків вже давно триває конфлікт. Про подію сайту “Про все” стало відомо з власних джерел.

Правоохоронець, приїхав до пенсіонера близько 20.30 та взявся бити автомобіль. За словами свідків, він нібито був стані алкогольного сп’яніння. Між чоловіками спалахнула сварка. Після цього поліцейський сів у свою автівку й поїхав геть.

На місце події постраждалий викликав правоохоронців, які затримали дебошира та відвезли до лікарні на освідування.

Теперішні його колеги розповідають, що між чоловіками давній конфлікт навколо жінки.

“Думаю, тут слід говорити, що це вчинив не працівник поліції, а чоловік на фоні ревнощів, – розповідає один з правоохоронців на умовах анонімності. – Адже він так вчинив, коли був не при виконанні обов’язків. І саме як чоловіка його можна зрозуміти, бо його дружина пішла від нього до цього пенсіонера. Вони давно вже мають цей конфлікт. Водночас поліцейські оперативно приїхали на виклик й затримали порушника”.

За наявною інформацією, на чоловіка склали матеріали за вчинення хуліганства. Власнику побитого автомобіля він пообіцяв покрити завдану шкоду.