За ініціативи громадського формування «Капеланський патруль» на Золотоніщині відбувся спортивно-відпочинковий табір «Maximum». Більше 30 представників правоохоронних органів з різних областей України у триденний термін долучилися до спортивних активностей, екстриму, тимбілдингу з елементами довіри. Від Служби судової охорони участь у зміні бвзяли співробітники від Територіальних управлінь Служби судової охорони у Черкаській, Донецькій та Луганській областях.

Для формування командного духу та корпоративної культури в колективі, психологічного загартування кожного бійця відбувся ряд різноманітних активностей. Зокрема, вправа “Знайомство” допомогла учасникам створити комфортну атмосферу для спілкування та формування довірчих відносин.

Випробувати власну кмітливість, швидку реакцію, інтуіцію, дізнатися більше про можливості свого тіла дало можливість виконання відповідного ряду вправ. Учасники розподілилися на три команди з альпіністським спорядженням зістрибували з шестиметрового стовпа, закидали з поверхні землі на чотириметровий стовп колесо, а також по нефіксованій колоді перебиралися з одного пункту до іншого.

Усіх учасників, під час перебування в таборі, супроводжувала дружня команда наставників та інструкторів з безпеки, які допомагали кожному стати частиною колективу та проявити себе в лідерстві.

Комфортні умови проживання, спілкування, різноманітні вправи допомогли учасникам перейняти позитивний досвід, навчитися новому, відчути силу творчої енергії, самоствердитися та знайти нових друзів.