У селі Вознесенське, що на Золотоніщині, зник 23-річний хлопець. Його шукають рідні, поліція та волонтери, пише сайт zoloto.city.

Ще 28 лютого до Золотоніського районного відділу поліції на лінію «102» надійшло повідомлення від жителя Вознесенського про зникнення його сина, який у ніч на 27 лютого пішов з дому і до цього часу не повернувся. Наразі за фактом пропажі людини відкрито кримінальне провадження. Дотепер хлопець вдома не з’явився і на телефонні дзвінки не відповідає.

За словами батька зниклого, юнак навчається у магістратурі Черкаського державного технологічного університету за фахом програміст. За словами батька, останніх два місяці він весь час був вдома: спочатку це були канікули, а потім − дистанційне навчання. За цей час тільки кілька разів виходив погуляти з друзями, яких у селі мав небагато. Що спонукало сина залишити будинок, чоловік не знає. Каже, що ніяких сварок не було, а він пішов з дому, коли всі уже спали. Нічого не сказав і ніякої записки не залишив. У день зникнення ще брав слухавку і казав, що вже йде додому, але так і не з’явився. Але вже з 18 години 27 лютого у телефоні батько чув лише, що абонент не може прийняти виклик. У селі хлопця також ніхто не бачив, але відомо, що він начебто з кимось кудись поїхав, куди саме і з ким − невідомо. Невідомість викликає велике почуття тривоги та напруженість.

blank

Як нам повідомили у Золотоніському відділі поліції, будь-яких конфліктів у зниклого не було. Коли юнак не повернувся додому, у рідних не виникло ніяких підозр, бо ж він доросла, самостійна людина, має повних 23 роки.

Правоохоронцям наразі вдалося встановити коло знайомих і друзів зниклого, з якими він спілкувався. Але до цього часу юнак ні з ким не вийшов на зв’язок. Друзі неодноразово писали у соціальних мережах, відповіді теж не отримали. Поліція відстежила телефонні розмови хлопця, аби встановити його місце знаходження. Наразі теж безрезультатно.

Неординарна подія сколихнула все село Вознесенське. До пошуків поліції долучилися рідні, друзі хлопця та волонтери з Київщини, зокрема пошуково-рятувальна волонтерська асоціація.