Більше півтора місяці пройшло після повідомлення про можливе зґвалтування дівчини водієм BlaBlaCar. На сьогодні підозра водію досі не повідомлена, крім того, в ЗМІ з’являється інформація, що він уже покинув межі країни, пише “18000”.

– Головне – це те, що особа водія встановлена. Так, він переховувався по лікарнях, але в нас немає інформації, що він кудись виїхав, – коментує начальник ГУНП в Черкаській області Валерій Лютий.

Потім він додав, що не може розголошувати подібну інформацію. Мається на увазі місце перебування чоловіка.

Також, відповідаючи на питання журналіста, Лютий пояснив, що на сьогодні підозра досі не повідомлена, оскільки в поліції немає результатів судово-медичних експертиз, які ще не завершені.

Нагадаємо, у вересні Соснівський райсуд Черкас не наклав арешт на речі, що були виявлені в автомобілі, пасажирка якого заявила про зґвалтування водієм.

Суд дійшов висновку, що речі та предмети, які були вилучені в ході обшуку авто, не відповідають критеріям речових доказів. Необхідність їх арешту прокурор не довів, оскільки в клопотанні відсутня інформація про сліди, що містять речі, які хотіли арештувати.

Детально про історії із зґвалтуванням читайте в нашому матеріалі: Зґвалтування водієм BlaBlaCar: що відомо про інцидент та його фігуранта