За 2-3 тижні у обласному центрі стартує поточний ремонт доріг. Тендер на ці роботи буде проведено вже найближчим часом. Загалом на ці потреби у бюджеті передбачено 18 мільйонів гривень. Про це розповів директор департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради Сергій Танюк.

– Першочергово ми плануємо відремонтувати шляхопровід на проспекті Хіміків, по-друге бульвар Шевченка від Б.Вишневецького до Університетської. Також заасфальтуємо перехрестя Сагайдачного та Симиренка. Вже відремонтовано поворотне кільце на Іллєнка і сама вулиця Іллєнка до Амброса, тому що люди скаржилися, що тролейбус уже не може там на кільці розвертатися. Це великі ділянки. Дрібні ділянки також поступово будемо ремонтувати, – зазначає Сергій Танюк.

Директор департаменту ЖКК висловив сподівання, що депутати після завершення першого фінансового півріччя знайдуть змогу ще довиділити кошти, щоб до зимового періоду можна було відремонтувати якомога більше автошляхів. Що стосується капітального ремонту доріг, то цьогоріч, найімовірніше, буде відновлено дві вулиці – це Симиренка і Пастерівська.