Провели з розпорядниками коштів, директорами департаментів внутрішню нараду по змінам до бюджету на 2019 рік і організації роботи з підготовки проекту бюджету на 2020 рік. Повідомив на Фейсбуці мер Черкас Анатолій Бондаренко.

“Департамент фінансової політики, після аналізу показників бюджетних запитів, провів консультації з усіма структурними підрозділами Черкаської міської ради щодо показників загального фонду міського бюджету на 2020 рік, і наразі очікує від них пропозицій щодо пооб’єктного розподілу спеціального фонду бюджету розвитку. Якщо це буде зроблено оперативно, то вже у найближчий час проект рішення буде винесено на затвердження виконавчого комітету, і після він схвалення буде переданий на розгляд депутатів міської ради, якими вже остаточно буде прийнято рішення щодо бюджету на наступний рік.

І хоча пріоритетом залишається завершення вже розпочатих об’єктів, в тому числі і закінчення робіт з капітального ремонту основних автомагістралей міста, проте важливо виробити такий системний підхід, за якого не буле обділений жоден з важливих соціальних секторів: освіта, медицина, ЖКГ. Попри всі зовнішні труднощі, бюджет 2020 року повинен максимально задовільняти насущні потреби мешканців Черкас.” – зазначив очільник міста.