Директором департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради призначено Ігоря Волошина. Відповідне розпорядження, підписане першим заступником міського голови Черкас Сергієм Тищенком.

До виконання своїх обов’язків Ігор Волошин зможе приступити 22 січня, пише “ВиЧЕРпно”.

У коментарі виданню Ігор Володимирович відзначив, що для нього ця сфера не нова, адже свого часу працював у департаменті освіти на різних посадах:

«Це не нова для мене галузь. Я там виріс професійно, сформувався. Усі гарні надбання, які були напрацьовані попередні 5 років, будуть збережені і примножені. У цьому році ми визначимо певні пріоритети, про які я розповім згодом. Наразі в департаменті завершено аудит. Усі зауваження ми врахуємо у своїй подальшій роботі».

Відзначимо, Ігор Волошин уже очолював департамент освіти з грудня 2016 року по лютий 2018 року. Перед цим він працював заступником директора цього ж департаменту.

Попередній керівник департаменту Сергій Воронов звільнився з посади за власним бажанням 14 січня. Він виграв конкурс на посаду директора Державного навчального закладу «Черкаське вище професійне училище».