У Черкаському вищому професійному училищі будівельних технологій достроково завершився набір на спеціальність «Перукар-Візажист».

Зазначимо, що інноваційний навчальний центр перукарства та візажу відкрили лише рік тому. За попередні роки, директор училища, свободівець Олександр Саюн відкрив на базі закладу декілька нових сучасних навчально-практичних центрів для підвищення кваліфікації учнів.

«Станом на 2 липня ми вже сформували групу із 25 осіб. Ця спеціальність існує лише другий рік, а вже показує найкращий результат серед попиту абітурієнтів, 65% з яких із Черкас, інші з області. Група на базі 9 класу вже закрита, а група на базі 11 класу ще формується, оскільки документи про шкільну освіту видали учням недавно. На базі 11 класу учні навчатимуться 1,5 року, оскільки отримуватимуть 2 професії – перукар і візажист. На базі 9 класів – 3 роки. Тобто через 1,5 роки Черкаси отримають 25 висококваліфікованих перукарів», – зазначив директор навчального закладу, свободівець Олександр Саюн.

Нагадаємо, що вступна кампанія в Черкаське вище професійне училище будівельних технологій триває. Дізнатися інформацію про Черкаське вище професійне училище будівельних технологій ви можете на сайті або на сторінці у facebook.