14 і 15 вересня черкасцям та гостям міста випаде нагода переглянути вистави Одеського театру юного глядача у приміщенні Черкаського театру Шевченка.

У суботу, 14 вересня, о 17:00 благодійний показ трагікомедії «Молочайник» у постановці Євгенія Резніченка за п’єсою Оксани Гриценко. Прем’єрний показ першого в Україні сценічного втілення  «Молочайника» відбувся цьогоріч 24 лютого, на другі роковини повномасштабного вторгнення.

Вистава «Молочайник» про те, як бути «українцем в окупації» і при цьому зберегти своє життя.

Невелике селище Кавунівка в Херсонської області. П’ять жінок, які мають вижити в умовах окупації. Таємничий херсонський Молочайник, що захищає жителів Херсонщини, які залишилися один на один з ворогом. Звичайне життя в окупованому селищі. Сміх крізь сльози. Гідність, незламність, віра в Перемогу.

Вік: 16+ (у виставі присутня ненормативна лексика).

Тривалість: 2 години

У неділю, 15 вересня, о 12:00 казкова історія для родинного перегляду про життя в джунглях на одну дію «Мауглі» за мотивами збірок Редьярда Кіплінга «Книга джунглів».

«Ми з тобою – однієї крові, ти і я!» – так навчився говорити у джунглях індійський хлопчик Мауглі, який виріс із вовчою зграєю і став її ватажком.

Захопливі пригоди Мауглі, його друзів та недругів оживають на сцені як ритуал дорослішання.

Вік: 5+

Тривалість: 1 година

У неділю, 15 вересня, о 17:00 лірична комедія «Будьте ви щасливі!» у постановці Наталії Прокопенко за п’єсою Олександра Володарського.

…Таке могло статися лише в Одесі!

Дерибасівська, Привоз, НЕП, ідиш, любов – тільки в Одесі всі ці слова і назви стають різними гранями однієї пригоди. Це неймовірна історія про кохання, про фольклор, про рибні котлетки, про точило для ножів, про нову економічну політику та про мову ідиш! Саме через ідиш, яким у минулому столітті розмовляла третина Одеси, і трапилася ця дивовижна любовна оказія.

Вік: 12+

Тривалість: 2 години 40 хвилин з антрактом.

Квитки можна придбати в касі Черкаського театру Шевченка, або на сайті https://ck.kontramarka.ua/uk