Черкаський художній музей запрошує містячн 20 лютого 2020 року о 15:00 на майстер-клас із створення карти бажань від астролога Ольги Скрипник. Повідомляють у пресслужбі музею.

“Кожен чув, що бувають особливі дні, коли “можна рукою достати до зірки”. Загадавши в цей день бажання воно має здійснитися. Як правильно загадувати бажання, щоб воно здійснилося?  Як правильно написати цілі та поставити плани на майбутнє?

Дата проведення вибрана не випадково, адже це сильний енергетичний день. 20.02.2020 – особливий день, який є магнітом для здійснення бажань, адже двійка символізує відкритість простору. Саме в цей день може загостритися інтуіція та зросте Ваша власна сила наміру. Все що Ви будете робити в цей день принесе добрі результати.

Отже, кожен зможе разом із астрологом зробити карту бажань, яка має принести вам чудову трансформацію та здійсненні бажань. На МК будемо розвивати логіку, творчо мислити, концентруватися. Будемо вирізати картинки для своєї карти, малювати, а головне будемо вчитись концентрації на поставлені цілі та візуалізувати образ мрії.” – йде мова у повідомленні.

Детальна інформація та реєстрація за телефонами: +380631684413  +380674218913