Уманський шоумен Володимир Остапчук розповів, як зі своєю обраницею поборов коронавірус. Про це він написав на своїй інстаграм-сторінці.

– Судячи з питань, якими ви нас закидали, я зрозумів одне – у людей з приводу коронавірусу зараз каша і плутанина в головах ще більше, ніж навесні, тому розповім свою історію «коронації»

За словами ведучого, по прильоту зі Львова вранці йому різко стало погано: озноб, кашель і моторошна ломота у всьому тілі. Через кілька годин піднялась температура до 39,6. Володимир зрозумів, що перестав відчувати запахи і смаки.

– Пишу відеозвернення, що не можу наражати на небезпеку присутніх на стендапі, шалено засмучений. Швидка везе в 12 лікарню. Рентген показує двосторонню пневмонію, температура, як і раніше, до 40. Починається задушливий кашель. Колемо дексамитазон, їдемо додому.

Зі слів Остапчука, наступні тридні були справжнім пеклом.

– Температура збивалася дуже погано, два рази мало не втратив свідомість, з кожним днем ​​все гірше і гірше. Прийшов результат третього ПЛР-тесту – це коронавірус. Лікували цепефімом і дексамитазоном. В один вечір на повному серйозі брав паспорт і пориваюся лягати в лікарню. Проте Христина продовжила моє лікування, хоча сама на ногах при мінімумі симптомів теж переносила «корону».

У наступні дні, за словами шоумена, йому поступово полегшало.

– Поступово стало краще. Повернувся нюх, почав відчувати запахи, як і раніше. Температура до 37,2.

Черер два тижні Володимир був уже майже здоровий. Проте ще пройшов курс антибіотиків, вітамінів, цинку та розробляв легені кулями.

– З побічних ефектів – сильно потію вночі, міняю по 2 футболки. Безсоння, – говорить ведучий.

На 15 день повторні тести показали негативний результат.

– Всім, хто говорить, що це змова, хворіють зірки, це звичайних грип – не дай Бог вам пережити те, що відчули ми за ці два тижні, – зазначив Остапчук. – Бережіть себе і, правда, не ставтеся до COVID-19 легковажно. Я зі своїм прекрасним імунітетом теж думав – навіть не відчую. Досвід ще той.

https://www.instagram.com/p/CFXWoCVB9ds/