Відомий український шоумен Володимир Остапчук прокоментував фотодокази його колишньої Олени Войченко про таємне листування з Христиною Горняк, коли ведучий ще був одружений.

В Instagram-stories фоловери ведучого поцікавилися, як він реагує на те, що ексдружина говорить про його зради та SMS з Христиною. Шоумен відповів, що не зважає на подібні закиди колишньої та пояснює вчинки Олени тим, що вона прагне йому “насолити”.

blank– Як є вислів “Я виходила заміж за кращого в світі чоловіка, а розлучаюся з худобою”. Я, насамперед, думаю про дітей. Мені дуже неприємно, що у всю цю історію втягнута Христина, тому що вона взагалі ні в чому не винна. Я і моя колишня дружина це прекрасно знаємо. Але вона отримує негатив у свій бік, весь цей бруд її теж стосується. І ось вона щойно надіслала, що вже пішли прямі погрози,- повідомив телеведучий.

Остапчук також опублікував скрин листування Христини з незнайомкою, яка зазначила, що знає багато інформації про неї та погрожує розповісти все на телебаченні.

blank

У відповідь на це, знаменитість заявив, що особисто розбиратиметься з кривдниками своєї сім’ї.

– Знаєте, за своє життя я отримував величезну кількість загроз, шантажу або якихось інших речей, тому що, я публічна людина і прекрасно розумію, що людям потрібен рейтинг або щось ще. Але якщо ви хоч щось посмієте сказати або зробити на адресу моєї сім’ї – я вас особисто порву і ви будете мати справу лише зі мною, – заявив шоумен.

Нагадаємо, не так давно колишня дружина Володимира Остапчука Олена Войченко заявила, що ще влітку минулого року побачила докази спілкування Вови і Христини в телефоні. Олена запевнила, що Горняк писала SMS шоумену, щоб він уже закінчував стосунки з мамою його двох дітей.

У відповідь на це обраниця телеведучого опублікувала відеозвернення до його колишньої, де заявила, що не писала такого. Зі свого боку, Войченко оприлюднила фотодокази любовного листування Остапчука та Горняк.