Відомий український телеведучий Володимир Остапчук, який нещодавно розлучився з дружиною після 12 років шлюбу, часто радує фоловерів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Так, цього разу зірковий красунчик виклав в мережу веселе відео, а в підписі до своєї публікації Вова розповів про те, що з ним відбувається, коли він голодний.

У ролику телеведучий жартівливо показав, що з ним відбувається, коли його мучить голод. І, як припустили фанати, Остапчук показав на відео свою квартиру, в якій тепер живе з новою коханою Христиною Гірник. Як видно, Вова сновигає по всьому житлу, хапається за різні речі, кричить і кривляється. А в кінці знаходить шоколадний батончик і відразу ж заспокоюється. У підписі до публікації Остапчук написав: “Коли я голодний – це повна жееесть! А у тебе буває таке?”, крім того, він оголосив конкурс для фанатів.

View this post on Instagram

Когда я голоден – это полная жееесть! А у тебя бывает такое?🥴 ⠀ Если да, то пора зарядиться не только любимым батончиком Snickers, а и шикарными призами!🙌🏽 ⠀ Сертификат на 5000 грн. на покупку самых крутых кроссовок в «All Stars» или годовой запас батончиков Snickers точно поднимет тебе настроение!💥 ⠀ Итак, условия: ⠀ 👌🏽Сделай фото или видео-пост с новым батончиком Sniсkers с надписью, которая лучше всего характеризует твою сторону голода ⠀ ☝🏽Поставь брендовый хештег #ти_не_ти ⠀ 👉🏽Отмечай @snickers_official_ua (где, кстати, можно найти официальные правила Акции) и отмечай меня ⠀ 👍🏽Ставь лайк этому видео-посту ⠀ 🤎Совсем скоро я выберу самое креативное фото или видео, в котором ты делишься своей стороной голода! ⠀ Следи за моими стори, выполняй условия, твори и побеждай! ⠀ Не тормози – Сникерсни!✌🏽 ⠀ #ти_не_ти

A post shared by Vladimir Ostapchuk (@vova_ostapchuk) on

Також в Інста-сторіз Володимир разом із новою коханою Христиною опублікували відео, на якому вони запально танцювали “латину”.

blank