Міський голова Анатолій Бондаренко провів робочу нараду із комунальниками та керівниками структурних підрозділів міської ради щодо підготовки до опалювального сезону у Черкасах.

Як поінформував директор КП «Черкаситеплокомуненерго» Павло Карась, рівень готовності об’єктів житлового фонду набагато кращий, ніж у минулому році. Натомість є питання по деяких закладах освіти та медицини.

«Є пориви на мережах Черкаського національного університету. Там навіть не проводилися гідравлічні випробування. Тож увімкнути опалення у гуртожитку по вул.Хрещатик, 64, їдальні по вул.Хрещатик, 66, бібліотеці по вул.Університетській, 22 і корпусі №3 по бул.Шевченка, 79 наразі неможливо. Жодної реакції з боку університету наразі немає.

Також є проблеми по Черкаському державному технологічному університету. Там також не ліквідували порив. Щодо закладів Черкаської міської ради, то є пориви на мережах ДНЗ №2 і ЗОШ №15, а також міської лікарні №2», – зазначив Павло Карась.

Заступник директора департаменту освіти та гуманітарної політики Богдан Бєлов повідомив, що на мережах зазначених закладів пориви будуть усунуті до кінця тижня. Директор департаменту охорони здоров’я і медичних послуг Всеволод Кульчиковський поінформував, що порив у Другій лікарні також буде ліквідовано найближчим часом.

«Загалом підготовка до опалювального сезону у Черкасах іде за графіком, за виключенням окремих об’єктів, де недоліки, сподіваюся, будуть усунені в найкоротші терміни. Триматиму це питання під особистим контролем», – підсумував міський голова Анатолій Бондаренко.