16 серпня відбувся аукціон на визначення переможця закупівлі робіт з реконструкції Долини троянд. Переможцем аукціону стало підприємство ТОВ БП “Євробудстандарт”, що належить Валерію Чосенку та афілійоване з депутатом Черкаської міської ради від партії БПП Володимиром Бурячинським, пише “18000”.

Згідно з вимогами тендерної документації, переможець має підтвердити наявність попереднього досвіду з укладання фігурних елементів мощення площадок чи тротуарів в обсязі не менше 5 000 м2. Для порівняння: така площа дорівнює території футбольного поля.

На підтвердження наявного досвіду потенційний переможець закупівлі  ТОВ БП “Євробудстандарт” надав відгук від ТОВ “АВК Електробуд”, комерційним директором якого є сам Володимиир Бурячинський. У ньому йдеться про нібито виконання на їхнє замовлення робіт із мощення плитки у відповідному об’ємі на прилеглій до вулиці Холодноярської території в м.Черкаси.

Проте, відповідно до Державного реєстру виборців та реєстру прав на нерухоме майно, вулиця Холодноярська в місті відсутня.