Цієї ночі помер Вадим Комаров, що його понад місяць тому жорстоко побили невідомі. Про це повідомив правозахисник, секретар Національної спілки журналістів України Валерій Макєєв:

“46 днів, перебуваючи у штучній комі, його тіло боролось за життя у цьому світі та душа таки обрала Царство Небесне і Вічний спокій… Щирі співчуття рідним та близьким та всім, хто згадує Вадима добрим словом.”

“Два тижні тому я задавав гострі запитання представникам правоохоронних органів щодо абсолютно очевидних речей, повязаних із розслідуваннями Вадима Комарова, які, як на мене, дивним чином знаходяться поза увагою слідства, яке, знову ж таки, як на мене, надмірно утаємничено … Суспільство має отримати меседжі надії на ефективне розслідування як самого тепер вже вбивства Вадима, так і тих журналістських розслідувань, які проводив Вадим… Наразі відповідей на гості запитання щодо розслідування злочинів не має. На жаль…” – резюмує Макєєв.

“Від себе особисто та від імені своїх колег хочу виразити щирі співчуття його рідним та близьким. Водночас хочу запевнити, що правоохоронні органи області роблять і будуть робити все можливе й не можливе, щоб розкрити цей злочин та покарати винних”, – написав у Фейсбуці прокурор Черкаської області Сергій Овчаренко.

Нагадаємо, 4 травня у Черкасах близько 9 години на перехресті вулиць Надпільна та Небесної Сотні невідомі побили черкаського активіста Вадима Комарова. Його госпіталізували до лікарні  із відкритою черепно-мозковою травмою.