Подружжю з Ізраїлю доведеться примусово повернутися додому. Відповідне рішення прийняли уманські міграційники у зв’язку з ухиленням іноземцями від виїзду з України після закінчення дозволеного терміну перебування та відсутністю підстав для подальшого перебування в Україні. Пара неврегульованих мігрантів виявлена під час відпрацювань місць перебування та проживання брацлавських хасидів в Умані. Повідомляє пресслужба Управління ДМС у Черкаській області.

Встановлено, що подружжя прибуло в Україну у листопаді 2019 року. Перетинаючи кордон України були документовані посвідками на тимчасове проживання, строк дії яких невдовзі завершувався. А пробувши в Україні дозволений термін виїжджати не поспішали.

Працівниками сектору організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення Уманського районного відділу Управління ДМС України в Черкаській області відносно громадян Держави Ізраїль складені адміністративні протоколи за ч. 1 ст. 203 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Подружжя сплатить штраф та муситиме залишити Україну, аби мати змогу відвідати її знову. Дедлайн ‒ 1 квітня 2021 року.