Зловмисник, під час сварки побив свого співмешканця. Від отриманих травм потерпілий помер. Зловмисника затримано, йому оголошено про підозру.

До Чорнобаївського відділення поліції надійшло повідомлення, що в будинку одного із сіл району виявлено тіло чоловіка з тілесними ушкодженнями. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Інформація підтвердилася. В будинку по місцю проживання поліцейські виявили труп чоловіка з тілесними ушкодженнями у вигляді забійної травми голови, перелому ребер, синців та забоїв грудної клітки. Проведеними оперативними заходами правоохоронці встановили особу, яка вчинила вбивство. Ним виявився син співмешканки потерпілого.

В розмові з поліцейськими затриманий розповів, що між ним та потерпілим виникла сварка, під час якої чоловік наніс потерпілому тілесні ушкодження. Від отриманих травм чоловік помер.

Зловмисника затримано та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.