Зловмисники нанесли тілесні ушкодження жителю Монастирищенського району та заволоділи золотими прикрасами, грошима та телефоном. Зловмисникам оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу. Повідомляють в управлінні нацполіції Черкащини.

До Монастирищенського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що до лікарні з тілесними ушкодженнями у вигляді забійних ран голови був доставлений місцевий житель.

Прибувші на виклик поліцейські встановили, що потерпілий отримав тілесні ушкодження в одному з розважальних закладів Монастирищенського району. Крім того потерпілий розповів, що нападники заволоділи його мобільним телефон, золотими прикрасами та грошовими коштами в сумі 2000 гривень, після чого втекли з місця вчинення злочину.

Поліцейські встановили особи нападників. Ними виявилися двоє місцевих жителів, віком 18 та 25 років. Під час проведення заходів спрямованих на встановлення місця перебування зловмисників, оперативники з’ясували, що зловмисники виїхали за територію району та намагаються покинути межі області. Молодиків було затримано на автовокзалі міста Умань.

Слідчим відділенням Монастирищенського відділення поліції відкрито кримінальне провадження частиною 2 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Затриманим оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.