На другому поверсі приміщення колишньої тютюнової фабрики (вулиця Благовісна, 170) працює муніципальний зал для занять єдиноборствами. Інформують у Черкаській міській раді.

«Зал був відкритий 7 жовтня минулого року. Ми дуже вдячні міському голові за те, що дав нам змогу тренувати дітей в таких прекрасних умовах», – говорить Олексій Назаренко, тренер з дзюдо.

«Чудово, що в центрі міста зробили таку залу, нині тут займається близько 110 дітей. Набір іде, місця є, запрошуємо займатися», – каже Андрій Болобан, майстер спорту з дзюдо, майстер спорту міжнародного класу з самбо.

«Завдяки підтримці міського голови Анатолія Бондаренка нам вдалося зробити дуже гарний зал для дзюдо в центрі Черкас. Я вважаю, що це дуже гарна справа», – зазначає депутат міськради Віталій Косяк.

«Наша команда працює над тим, щоб у нашому місті було більше спортивних залів та комплексів. Важливо, щоб черкаські діти росли здоровими і сильними», – підкреслює міський голова Анатолій Бондаренко.

У новій сучасній спортивній залі займаються діти рівзного віку, починаючи з початківців, і закінчуючи чемпіонами Світу та Європи.