Позашляховик «Hundai» від імені громади міста передали члени виконавчого комітету на чолі з міським головою Анатолієм Бондаренком для потреб армії. Тепер він поїде у одну з військових частин, де допомагатиме виконувати бойові завдання нашим захисникам. Інформують у пресслужбі Черкаської міської ради.

Заступник командира бригади з озброєння Володимир Юхимчук, який отримав автомобіль, зазначає, що нині у військових є велика потреба у повнопривідних автомобілях, адже вони мають підвищену прохідність і надійність.

«Цей автомобіль мені дуже необхідний для виконання службових обов’язків, щоб я міг оперативно переміщатися між підрозділами і бути впевненим, що можу бути у визначений час у визначеному місці і виконати поставлене завдання. Дякую черкащанам за допомогу військовим. Тільки там, де народ, влада і збройні сили єдині, тільки там може бути перемога», – переконаний воїн.

blank

Цей позашляховик був придбаний за кошти, які вдалося зібрати під час благодійної акції «Великдень-2022», яку провели за ініціативи міського голови Анатолія Бондаренка і департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради. Під час заходу продали 2 тисячі пасок, які спекли кухарі черкаських закладів освіти. Загалом вдалося зібрати 258 000 гривень для потреб військовослужбовців.

«Черкаська громада вдячна кожному захиснику України, який захищає нашу землю від окупантів. Перебуваючи тут, у тилу, ми робимо усе можливе, щоб допомагати їм для найскорішої перемоги. Сподіваюся, що цей автомобіль, який ми придбали на кошти черкащан, зібрані під час благодійної акції, гідно послужить нашим воїнам», – зауважує міський голова Анатолій Бондаренко.

Незабаром на решту коштів, які залишилися після придбання цього позашляховика,  планується придбати і передати військовим ще одне авто.