Уманські поліцейські припинили діяльність місцевої наркоторговки. Зараз слідчі розглядають кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Жінці загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Інформують у нацполіції Черкащини.

Встановлено, що жителька села Родниківка збувала амфетамін. До помешкання наркодилерки систематично навідувалися наркозалежні клієнти. Цю інформацію повідомили працівникам сектору карного розшуку Уманського районного відділення поліції.

В ході документування злочинної діяльності фігурантки, було зібрано доказову базу для проведення санкціонованого обшуку.

За процесуального керівництва Уманської прокуратури у помешканні 64-річної жінки вилучили наркотики та фасувальні пакетики для продажу таких речовин.

Правопорушницю затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Їй повідомлено про підозру за вчинення кримінального провадження передбаченого частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Санкцією статті передбачена відповідальність у вигляді позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Відносно жінки вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Наразі досудове розслідування триває.