Помилка за Фрейдом. Ось, що перше прийшло на думку нардепу із Золотоніщини Віталію Войцехівському, коли він побачив, як європейські телеканали помилково підписують Президента України Володимира Зеленського.

«Звісно, розумію насиченість роботи польських та португальських редакторів телеканалів. Це дійсно складна робота і часом люди мають право на помилки. Але. Оці світлини, що підкріплені до мого посту, вони, звісно, спершу насмішили. Потім змусили вдаватися до філософських роздумів. А що, ні? У цей, такий буремний час, не можна дивуватися нічому зовсім.

Отже, цитую:

«Wołodymyr Zełenski, prezydent Wielkiej Brytanii (від телеканалу TVP), Volodymyr Zelenskyi, presidente da Rússia (від португаської служби CNN).

Так, це помилки, розумію. Але вони по Фрейду. Адже опісля цих візитів нашого Президента до ряду країн та Європарламенту – Україна на порядку денному в усіх. Вона й була на порядку денному давно, а тепер – в усіх захоплення усіма нами.  Після тих щирих обіймів із журналісткою BBC, після відвертих розмов із лідерами країн, процес Перемоги діятиме ще швидше. Цивілізований світ захоплюється нами! Саме тому в окупантів агонія у вигляді численних повітряних тривог. Вони розуміють, що далі буде поразка. І «план Маршалла» для України». І репарації. Впевнений, що із цією командою керманичів Держави наша країна зможе відновитися. А як інакше?  Ми зможемо. І я вірю у всіх вас. Ми ніколи не здамося. Ніколи. Українців краще не дратувати» – написав Войцехівський на своїй сторінці у «Фейсбук».

blank

Зауважимо, подібні описки чи обмовки відомий психоаналітик Зигмунд Фрейд трактував як випадковий «прорив» підсвідомого, тобто того, що люди намагаються заховати глибоко, на що бояться сподіватися або про що таємно мріють. І цікаво, що подібні обмовки часто ставали пророчими, адже виражали, так би мовити, справжній потік енергії Всесвіту, недарма ж бо кажуть, що думки – матеріальні.

Звісно, ми не навіть не припускаємо, що Володимир Зеленський стане Президентом Великобританії чи іншої європейської країни, але він вже там є одним із лідерів думок. І цілком зрозуміло про росію: у багатьох європейців Україна знову починає асоціюватися із Руссю. Більше того, Україна обов’язково переможе в цій війні, що невідворотно спричинить «вибух» у ватних мізках переважної більшості її населення.