Рідні бабусі та хлопчика, які постраждали у ДТП, що сталася вчора на вулиці Сумгаїтській, просять небайдужих черкащан про допомогу.

“Зараз Влад знаходиться у важкому стані. Лікарі кажуть, що йому терміново потрібно робити операцію. Водночас нам ще потрібно поховати прабабусю онука, яка у цей час вела його додому із садочку №29 “Ластівка”. Коштів на це у нас немає. Біда не приходить одна. Тому просимо про допомогу небайдужих”, – у коментарі виданню “Zmi.ck.ua” розповіла друга бабуся хлопчика Людмила Гармаш.

Жінці дитину привезла його мати у 1,5-річному віці і залишила. З тих пір вона разом із сином займається вихованням хлопчика. Проте бабуся має інвалідність. Близько 10 років вона знаходиться в інвалідному візку після отриманого перелому хребта.

Зараз вони як ніколи потребують допомоги на лікування мальнього Влада.

Хто бажає допомогти:

Карта Приватбанк – 5168 7453 0389 8032 (Гармаш Людмила Іллівна)

Телефон – 380 (68) 524 16 07.

Нагадаємо, що водій вчора автомобіля Volkswagen Caddy скоїв наїзд на літню жінку та 6-річного Влада Чернявського. Винуватця трагедії було затримано поліцією. Жінка від отриманих травм загинула на місці, дитину із тяжкими травмами шпиталізували до Черкаської обласної дитячої лікарні.

blank blank blank