Окрім творчої діяльності знаменитості часто знаходять час для своїх хобі та улюблених занять окрім роботи. Хтось вважає за краще відвідати спортзал, хтось вишивати або в’язати, а хтось і зовсім практикується в іншій професії. Про те, чому приділяв свій вільний час Олег Винник, він розповів в інтерв’ю журналу “Теленеделя“.

За словами популярного співака, дане заняття є для нього терапією, хоч і зараз складно викроїти час для нього. Так, стало відомо, що артист створював, не повіриш, жіночі прикраси. У свій час він серйозно захопився даним ремеслом і навіть заробляв на цьому.

“Ще в студентські роки, на початку 90-х, зацікавився виготовленням жіночої біжутерії. Вручну випилював лобзиком дерев’яні хрестики, потім спробував їх продавати. На виручені гроші купив невеликий деревообробний верстат. Для мене дерево в руках те саме, що й коштовні камені. Обрати сорт, знайти правильний стовбур потрібного кольору, висушити — це як терапія. Дуже люблю запах яблуні. Коли починаєш її натирати — аромат приголомшливий! Пізніше, у 2000-х, з дуба робив меблі для своєї квартири. Але відтоді не повертався до цього заняття. Сподіваюся, все ще попереду”, – відверто зізнався Олег Винник.

До слова, аксесуари є невіддільною частиною образу артиста. Він часто з’являється на публіці з авторськими браслетами, каблучками і прикрасами для шиї, що вже за час кар’єри стало його візитною карткою.