Підтримати тих, хто є міцною опорою для наших захисників – їхніх батьків, дружин, дітей, сестер та братів вирішили підприємець Володимир Мовчан та депутат Черкаської облради Ігор Новицький. Напередодні новорічних свят Ігор Валерійович відвідав кожне село Тальнівської громади на Черкащині та приділив увагу усім сім’ям військових, пише видання “Вісті Черкащини“.

– Ми із Володимиром Петровичем допомагаємо нашим військовим, які боронять країну від ворога. Але не менш важлива підтримка їхніх родичів, адже ми віримо, що поки тут у них буде надійний тил, вони міцно триматимуть зброю в руках на передовій, – зазначив він.

При особистій зустрічі Ігор Валерійович вручив родичам пакунки із борошном, крупами та іншими виробами від ТМ «Перший Млин». Також серед наборів був мед з власної пасіки, а для родин із дітьми ще й суміші для випікання печива, мафінів чи млинців «Sweetheart Bottle», які не містять домішок та барвників. Усе це продукція власного виробництва.

– Дуже дякуємо, що перед святами не забули про наших дітей. Хоч і війна, але не можна у них забирати дитинство. Тепер спечемо до Дня Святого Миколая імбирне печиво, а на Святвечір наліпимо вареничків з капустою, – дякували в одному із сіл громади.

Слова подяки лунали в усіх населених пунктах Тальнівщини. Усі сім’ї з вдячністю приймали подарунки, їм було приємно, що напередодні свят їх привітали особисто.

– Щиро дякуємо за надану допомогу, за прояв підтримки в потрібну хвилину. Спасибі велике за ваші добрі і чуйні серця, – сказала мама одного із військових.

Зазначимо, що Ігор Новицький та Володимир Мовчан від початку повномасштабної війни на постійній основі допомагають військовим, як адресно, так і закриваючи різноманітні збори для бійців-земляків. Також підтримують їхні сім’ї (адже це не перша поїздка у села громади з допомогою для родин).

Як зазначив Ігор Валерійович, разом із Володимиром Петровичем вони і надалі будуть робити все можливе, щоб наблизити Перемогу та сподіваються, що їхню ініціативу підхоплять й інші.