Починаючи з травня стартувало оновлення бази «Енергетик» ПАТ «Черкасиобленерго». Минулоріч вона не функціонувала через військові дії ворога. Однак цьогоріч керівництво Товариства вирішило відреконструювати та оновити базу. Адже через важкі випробування, які завдала війна, постала потреба оздоровлення та відновлення зусиль родин енергетиків та реабілітації працівників, які брали участь у бойових діях та їх сімей. Заплановано, що мобілізовані енергетики та їх родини відпочиватимуть безкоштовно.

Усі ремонтні роботи на території бази власноруч проводять працівники відокремленого підрозділу «Черкасиенергоремонт».

blank – Нині працівниками відокремленого структурного підрозділу «Черкасиенергоремонт» виконуються роботи по відновленню бази. Усі будиночки, без винятку зазнають ремонтних робіт. Нині тривають роботи по фарбуванню будиночків, навісів, накриттів. Повністю оновлюємо альтанки. Крім цього ремонтуємо і павільйон для дозвілля працівників. Потурбуємося і про відпочинок малечі. Їм повністю відновимо дитячий майданчик. Усе – аби нашим колегам-енергетикам з родинами було комфортно відпочивати,- говорить начальник цеху з ремонту устаткування ВП «Черкасиенергоремонт» Ігор Калашик.

blankПід час реконструкції бази «Енергетик» ремонту будинки зазнають не лише ззовні, а й всередині. За необхідності тут повністю оновлять електропроводку, переклеять шпалери та замінять старі меблі на нові. Крім цього проводитимуться роботи і по облаштуванню території. Завідувач бази Алла Мартиш неабияк радіє нинішнім оновленням.

blank– Дуже приємно, що на сьогодні, незважаючи на складний стан в країні, все ж таки база починає оживати, починає працювати і на душі стає приємно, бо люди і фізично вже втомилися і морально, а тепер буде нагода хоч трішки відпочити,- говорить завідувач бази «Енергетик» Алла Мартиш.

blankПогоджується зі словами завідувачки бази і заступник голови первинної профспілкової організації ПАТ «Черкасиобленерго» Сергій Мулявка. За його словами абсолютно кожен працівник матиме нагоду відвідати базу, більше того, для мобілізованих та їхніх родин відпочинок буде безкоштовним.

blank – У нас насправді доволі сильний і мужній колектив чоловіків-енергетиків. Доволі багато зараз з них захищають нашу країну від ворога. Тому і прийнято було рішення, що по приїзду додому, віднайти можливості для їхнього відпочинку та реабілітації. Тому і вирішили повністю оновити та реконструювати нашу базу, аби вони мали свій куточок для відпочинку. Переконаний, що створимо усі необхідні умови для цікавого та корисного дозвілля у родинному колі,- зазначає заступник голови первинної профспілкової організації ПАТ «Черкасиобленерго» Сергій Мулявка.

blank

blankПісля завершення усіх запланованих ремонтних робіт база «Енеретик» гостинно відкриє свої двері вже 1 червня.