Секретар Черкаської міської ради Юрій Тренкін одружився. Його обраницею стала 25-річна черкащанка Марія Марич.

Дружина Юрія Тренкіна – Марія

“Трохи втомлені, але безмежно щасливі сьогодні разом зі своєю коханою згадуємо до найменшої деталі вчорашній день – особливий день у нашому житті – день нашого весілля.
Весь день був насичений святковою атмосферою, переповнений емоціями і прекрасним настроєм, радісними посмішками, щирими вітаннями і побажаннями від наших чудових гостей. І сьогодні ми від імені уже своєї родини хочемо щиро подякувати всім, хто вчора розділив з нами наше щастя. Саме ви зробили наше весілля яскравим і незабутнім. У нас з Марією стало вдвічі більше родичів. Представники обох сімей прийшли привітати і підтримати нас в цей святковий день. Дякуємо вам за ваші сердечні привітання та побажання”, – написав на своїй сторінці у “Фейсбук” Юрій Тренкін.

Весілля пройшло у “Riverwood Relax Park” біля Мошен. Фото та відео із урочистої події черкащани виставляли у соцмережах.

Гостей було більше 200, для них співала Гайтана та була підготовлена ціла шоу-програма. Вражала кількість декорацій із живих квітів у пастельних тонах весілля.

blank

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко із дружиною, депутаткою облради Валерією Бондаренко

blank

Подружжя Тренкіних із головним муніципалом Черкас Станіславом Коломійцем та дружиною

blank

Проректор ЧДТУ Валентнин Лазуренко та екснардепка Олександра Кужель

blank

Заступниця міського голови Черкас Анастасія Чубіна

blank

Дружина депутата Черкаської міськради Сергія Кудактіна – Юлія

blank

Депутатка міськради Любов Майборода з чоловіком та депутат, директор “Черкаситеплокомуненерго” Павло Карась