Перший заступник міського голови Черкас, президент Федерації боксу Черкащини Сергій Тищенко відвідав фінальні поєдинки всеукраїнського майстерського турніру боксу «Кубок Києва».

Турнір проходив із 2 по 7 вересня у спортивному комплексі Київського національного університету будівництва і архітектури. У ринзі зустрілись боксери із Черкаської, Київської, Чернівецької, Вінницької, Запорізької, Миколаївської, Полтавської, Сумської областей та зі столиці.

Черкащину представляли 12 спортсменів. Що здобули такі результи:

Ігор Семончук (Умань)- здобув кубок;

Олександр Дрозд (Черкаси) – здобув кубок;

Діана Петренко (Черкаси) – здобула кубок;

Дмитро Мельничук (Черкаси) – срібло;

Арсеній Резніченко (Умань) – срібло;

Євген Вовк (Черкаси) – бронза;

Альона Унковська (Умань) – бронза;

Альона Коваленко (Умань) – бронза;

Андрій Маляренко (Умань) – бронза.

“Під час кожного свого бою вони викладалися на повну й показали значно більше хорошої підготовки. Кожен раунд – це окрема історія боротьби, витримки та характеру. Щиро вітаю переможців та призерів турніру із заслуженими нагородами. Маленьких перемог – немає, кожна з них додає мотивації та впевненості в те, чим займаєшся. Тож бажаю усім учасникам не зупинятись на досягнутому, рухатись вперед, завжди орієнтуватися на себе і свою мету, невпинно працювати. Адже лише наполегливість, самовіддача та подолання власних меж приводять до великих перемог,” – зазначив Тищенко.