Великодні фільми та мультики існують, і вони не менш захопливі, ніж різдвяні стрічки. Зараз Люкс ФМ тебе в цьому переконає.

Відрізай великий шмат пасочки і ковбаски та готуйся провести час за класними фільмами про Пасху. Ми зібрали для тебе ТОП стрічок, в яких ти знайдеш і великодніх кроликів, і релігійну тематику, і просто веселу святкову атмосферу. Насолоджуйся!

Що подивитись на Пасху – найкращі фільми:

Собака, що врятувала Великдень (2014)

Милий сімейний фільм, в якому розумний пес Зевс та його чотирилапі друзі роблять все, аби завадити поганцями заволодіти чужим бізнесом та зіпсувати Великдень.

Кролик Петрик (2018)

Анімаційний фільм за казками відомої Беатрікс Поттер розповідає історію малого кролика Петрик, який живе разом із трьома сестричками і мамою в глибокій норі у казковому лісі. Та цей пустун завжди втрапляє у різні пригоди.

Брюс Всемогутній (2003)

Комедія з Джимом Керрі в ролі тележурналіста Брюса Нолана, який постійно скаржиться на Бога і отримує шанс виконувати його обов’язки впродовж тижня.

Аліса в Дивокраї (2010), Аліса в Задзеркаллі (2016)

В екранізаціях книги Льюїса Керрола головною героїнею є Аліса, але, погодься, Білий Кролик – не менш важлива персона всієї цієї чудернацької історії.

Весела Пасха (1984)

Одружений промисловий магнат Стефан Маржелль за відсутності дружини знайомиться з симпатичною вісімнадцятирічною Жюлі. Та стосунки треба приховати і він видає коханку за свою таємну доньку. Ситуація стає справді комічною, коли приїжджає мати Жюлі.

Ісус Христос — суперзірка (1973)

Кіноверсія знаменитої рок-опери оповідає про останні тижні життя Ісуса. Фільм, знятий в Ізраїлі, в тих місцях, де відбувалися історичні події на зорі християнської ери.

Гоп (2011)

Великодній мультфільм про безробітного вуханя Фреда, який випадково збиває машиною Великоднього кролика. Поки казковий гризун поправляє здоров’я, той має зайняти його посаду і роздати писанки дітворі зі всього світу.

Шоколад (2011)

Стрічка про те, як кожному з нас потрібні зміни. Романтична історія кохання героїв Жюльєтт Бінош та Джонні Деппа розгортається в маленькому провінційному містечку якраз напередодні Пасхи.

Воскресіння (2016)

Римського трибуна Клавія непокоїть загадкове воскресіння Ієшуа Назарянина. Він вирушає до Єрусалима, аби розгадати таємницю.