У Черкасах розпочалась тотальна дезінфекція, і разом з іншими місцями скупчення людей – оброблять під’їзди багатоквартирних будинків.

“Площі, дитячі майданчики, сходові майданчики перед будинками, під’їзди – всі місця скупчення людей буде оброблено. Тож не панікуйте. Частково це проведе міська влада, звертаюсь також до ОСББ, щоб вони також дотримувались нормальних санітарних норм. Навіть просте вологе прибирання із засобами дезінфекції дає результати. Однак варто пам’ятати, що найголовніше в боротьбі з коронавірусом – дотримання правил карантину”, – наголосив міський голова.

Він також зазначив, що варто в цей час і замислитись над зміцненням свого імунітету.

“Лазня, інгаляції лікарськими травами – це корисно для дітей і для дорослих. Чоловікам же не зашкодить випити п’ятдесят грамів горілки з прополісом чи медом. А найголовніше – зберігати спокій, читати книжки, дивитись гарні фільми. Якщо більшість людей буде залишатись удома, то ми здолаємо коронавірус і вийдемо з карантину. А тоді місто знову заживе повним життям, і ми надолужимо самоізоляцію походами у відремонтований Драмтеатр, спортивними і культурними заходами”, – наголосив Бондаренко.