У соціальній мережі “Фейсбук” все більшої популярності набуває відео про Шполу, у зйомках якого взяв участь міський голова Шполянської ОТГ Сергій Кравченко, пише “Про Все“.

Жителі Шполи Леся Осадчук разом з Олексієм Кочетовим створили пісню про Шполу і склали музику до неї. Усе це творча група відзняла на відео за допомогою телефону та квадрокоптера. Як зазначають організатори, станцювати у кліпі погодився навіть міський голова Шполянської ОТГ.

Директорка КЗ «Центр культури та дозвілля» Шполянської міської ОТГ Леся Осадчук ще минулого року вигадала перший варіант пісні, прийшла до засновника музичного рок-гурту Олексія Кочетова і попросила допомогти з музикою та кліпом. Тоді вони за вечір створили ролик під пісню Бруно Марса. Відео містянам сподобалося, проте Леся та Олексій вирішили цьогоріч підійти до створення ролику більш професійно і відзняти справжній кліп. Леся вдосконалила слова, а Олексій написав музику, до знімань вони запросили міського голову Сергія Кравченка.

– Ми робили все своїми силами, і кліп просто зняли на айфон та позичений квадрокоптер. Це наш кліп із власною музикою та словами. Ми його створювали близько двох місяців, найбільше часу пішло саме на музику. Під час знімань було чимало смішних моментів, особливо коли змушували мера танцювати з дітьми, – каже Леся Осадчук.

За словами шполянки, у кліпі, окрім міського голови Шполянської ОТГ, взяли участь: керівниця дитячого колективу «Viva» Вікторія Верба і відповідно цей колектив, танцюристи зразкового аматорського колективу сучасного танцю «Еліт», Олексій Кочетов і сама Леся.

– Музику, до речі, також записали в нашому Центрі культури та дозвілля, – підсумувала Осадчук.